Продукція найбільш очікуваного бренду Starbucks - найпотужнішої в світі міжнародної мережі кав'ярень швидкого обслуговування, нарешті з'явиться в Україні.

І хоча американська корпорація Starbuсks все ще не з’явиться на вітчизняному ринку, каву цієї торговельної марки продаватимуть у кількох українських аеропортах. Про це повідомляє прес-служба компанії Pavo Group, яка придбала права на продаж продукції Starbucks.

Повідомляється, що кава Starbucks продаватиметься у магазинах д’юті-фрі Pavo в аеропортах Львова, Запоріжжя, Харкова, а також в київському аеропорту "Бориспіль".

Уточнюється, що у Львові продукція вже доступна для туристів. Ще в трьох аеропортах вона надійде в продаж найближчим часом.

"Магазини Duty Free PAVO представляють "спадок заварювання кави "Старбакс" для всіх мандрівників, що вилітають з міжнародного аеропорту "Львів ім. Д. Галицького". Найближчим часом кава надійде також по мережі магазинів PAVO в міжнародних аеропортах: Харків, Запоріжжя, "Бориспіль", - повідомили у відомстві.

Варто зазначити, що Starbucks називали серед найбільш очікуваних брендів в Україні, поряд із H&M та IKEA. Однак, у корпорації заявляли, що наразі не мають намірів виходити на український ринок, аргументуючи це тим, що їхня продукція буде надто дорогою для українських споживачів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Starbucks найбільш очікуваний бренд в Україні. Мережа кав'ярень вивчає питання про вихід на наш ринок.

Як повідомляв портал Знай.ua, Starbucks заробив мільярди на стаканчику кави в "Грі престолів"

Також Знай.ua писав, Трамп закликав бойкотувати Starbucks через дизайн стаканчиків.