З'явилася інформація, що на території так званої "ЛНР" масштабно проводиться фальсифікована алкогольна продукція вельми сумнівної якості. Дану продукцію Росія і Білорусь постачають через неконтрольовану Україною ділянку кордону.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Алкоголь
Алкоголь

За інформацією видання, про цю контрабанду знає ФСБ Росії, яка "не тільки перешкоджає кримінальним групам здійснювати свою діяльність, але, навпаки, її курирує".

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Підозрюють, що в Білорусі ці поставки мають своїх покровителів серед правоохоронних, митних та прикордонних органів", - йдеться в статті.

ФСБ
ФСБ

З підприємства "Луганова" в Луганську алкогольний фальсифікат відправляється вантажівками в російський Смоленськ через неконтрольований Україною ділянку кордону, де товар оформляють як продукт російського виробництва і надають йому відповідний сертифікат.

На території РФ фальсифікований алкоголь продають китайській фірмі-посереднику "CRYSTAL-C Investment Limited". Але відправляють його в Китай, а через територію Білорусі до Литви на логістичний склад у м. Тракай.

"Там контрабанда потрапляє на склади офшорної компанії" LARKDALE CONSTRUCTION LLP ".

З Литви контрафакт відправляють до Великобританії, уникнувши виплати митних податків і зборів. Там він реалізується роздрібними партіями через місцевих бізнесменів, британських громадян Нілу Сміта і Джонатана Вейла", - йдеться в розслідуванні.

Нагадаємо, ціни ростуть з космічною швидкістю: скільки українцям доведеться віддати за "веселі" літри.

Як повідомляв Знай.uа не комуналка, ліки і навіть не борщ: на що українці спускають нечувані суми.

Знай.uа писав, Ваган Товмасян: руйнівник київських парків і подільник сепаратиста.