Популярний український гуморист Сергій Притула раптово вирішив допомогти Святославу Вакарчуку на парламентських виборах і зібрався у "велику політику". Сам Притула підтвердив цю інформацію у відеозверненні, яке розмістив на особистій сторінці у соціальній мережі Fecabook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Артист приєднався до партії відомого музичного виконавця "Голос". Український журналіст Олександр Дубинський вирішив вивести на чисту воду шоумена. Для цього він записав відповідний ролик на своєму YouTube-каналі.

На думку блогера Сергій Притула зайняв 30-е місце в списку новоствореної партії "Голос" і став учасником великого обману українців. Адже він таки виступив як жива реклама для Святослава Вакарчука і його прихильників.

"Це нае*алово, яке нічого спільного з українською політикою не має. Або, вірніше, є квінтесенцією української політики. Шоумен просто прикрашає собою список, але просить поставити його на завідомо непрохідне 30-е місце, тому що ні в якій парламент він не збирається, йому нахрен не потрібен депутатський мандат і щось там міняти, якісь закони. Ну, не треба воно йому", - пояснив автор відеоролика.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Олександр Дубинський порахував, щоб від партії "Голос" пройшло 30 депутатів, на голосуванні вони повинні набрати не менше 13,3%. А за даними соціологічних досліджень такої підтримки у партії "Голос" на даний момент від народу немає. Тому вірогідності, що всі 30 людей потраплять у Верховну Раду немає.

"Це просто хайп, який дозволяє нам зробити висновок про те, що пан Притула нахабно бреше, коли говорить, що хоче змінити країну і зробити її такою, щоб там могли жити і працювати його діти. Хотів би - пішов би в першу п'ятірку. А так тобі просто по**й, ти або бабок взяв, або просто красуєшся, залучаєш до себе увагу і рисуешься, але не більше того", - звернувся журналіст до Притули.

Сергій Притула
Сергій Притула

Він впевнено заявив, що огросного бажання у Притули піти у "велику політику" явно не спостерігається. Як, втім, і у половини партії "Голос".

Нагадаємо, Садовий запропонував Вакарчуку несподівану угоду

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вакарчук взяв в свою команду людей Януковича: "Славко, треба брати".

Також Знай.ua" писав про те, що Мосейчук поставила Вакарчуку болюче питання, той спробував пояснити.