Один із найбільших банків України ПриватБанк у відповіді на звернення клієнта про те, що йому відмовили нараховувати кредитний ліміт при активному використанні кредитної картки. Представники банку спробували розібратися і пояснити причини даної ситуації. Про це в понеділок, 10 червня, стало відомо із відгука клієнта на сайті Мінфін.

ПриватБанк
ПриватБанк

"Мене звуть Дар'я, я власник ФОП, розрахунковий рахунок в Приваті, там же застрахована вся моя сім’я, є депозит, рух за рахунками більш 1.5 млн за пів року (особові картки), свіфт перекводи, і т. д. Але коли мені знадобився ліміт на карту, мені його не дали, хоча реально сусідові алкашу на 15 дали) без справки про доходи і т. д. Тобто я ФОП зі звітами з податкової, рухом за рахунками, власною нерухомістю не можу отримати і 500 грн ліміту... ну смішно", - написала клієнтка банку.

У відповіді за даним зверненням, представник ПриватБанку висловив вибачення за ситуацію. І додав, що може вплинути на цю ситуацію і змінити в контексті використання кредитними коштами.

ПриватБанк
ПриватБанк

"Банк приймає рішення про розмір кредитного ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і навіть тисячах показників. Чим частіше Ви проводите оплати, тим більше ймовірність схвалення ліміту. Значною перевагою буде наявність депозиту в банку, зарплатної картки", - сказано у повідоменні ПриватБанку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Представник банку додав, що це суттєво збільшить шанси на отримання бажаної суми кредитних коштів. І це стосується не лише конкретного випадку, а загалом всіх клієнтів, зацікавлених у збільшенні кредитного ліміту.

Нагадаємо, в Україні "луснув" популярний банк.

Раніше Знай.uа повідомляв, МАУ звинуватили у шахрайстві.

Також Знай.uа писав, ПриватБанк зробив важливу заяву.