Український захисник закликав не чекати, коли окупанти ввірвуться далі на наші території. Він також заявив, що "ніяких братніх народів немає".

Про це розповів боєць ООС, уродженець Донбасу Стас. Відповідне відеозвернення з'явилося на сторінці користувача з ніком "Позивний Колим" у соціальній мережі Twitter

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це Стас-боєць 93 ОМБр "Холодний Яр". Він - житель Донбасу. Він точно знає причини того, чому українці не будуть братами росіянам!"- йдеться у підписі до відеоролика.

Зокрема, уродженець Донбасу розповів про військові злочини РФ на Донбасі і пояснив, чому українці і росіяни ніколи не будуть братами.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Звуть Стас. Сам з міста Добропілля, потім перебрався в Покровськ. У Добропіллі, коли почалася ця двіжуха у 2015 році, вступив в самооборону і звідти пішов в посилення батальйону ОУН, "Січ", "Карпатська Січ". В Пісках допомагали хлопцям працювати. Ніяких "братніх" народів після того, як я приїхав у Піски перший раз і побачив в час дня, як хати горять! Просто все перекреслило, я був в шоці! Колись я їздив на футбол, проїжджаєш, дивишся - таке містечко шалене! Які на хр*н братні народи, коли тупо мінами розбивають, САУшки працюють з півночі, “Гради” літають по дворах, стирчать. Про що розмовляти з приводу Росії", – розповідає герой відеоролика, який був записаний на передовій.

Уродженець Донбасу також зазначив, що почав свою службу з мобілізації п’ятої хвилі у 2015 році і вже по закінченні служби він добровільно підписав контракт з українською армією.

"Потім звільнився, півроку вдома відпочив і повернувся назад. Всі в основному кажуть: "прийдуть додому - буду гнати". Природно, треба тут стояти, щоб вдома потім не чекати. Ось тому і прийшов", – зізнається воїн ООС.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський розкрив очі сенатору США на дві війни в Україні: "Ми не можемо чекати".

Як повідомляв портал Знай.ua, українські воїни завдали потужного удару окупантам, до Путіна повезуть десятки "200-их".

Також Знай.ua писав, Стрєлков похизувався звірствами на Донбасі: "Ховалися за спинами жінок та дітей".