Вже більше півроку українці страждають від стресу, пов'язаного з постійними політичними баталіями. Багатьом просто хочеться сховатися від постійного тиску і не думати, кого з політиків варто підтримувати. Члени Американської Асоціації Психологів дали рекомендації, як впоратися зі стресом через політику.

Бути в курсі, але знати свої межі

Психологи рекомендує створити графік отримання нової інформації з електронних ЗМІ та соціальних мереж. Найкраще читати новини тільки раз на добу.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Знаходьте точки дотику

Політика, як правило, викликає дуже активні суперечки, тому психологи рекомендують утримуватися від обговорень даної теми. А якщо вас вже втягнули у розмову, постарайтеся бути м'якшими і зрозуміти людину, з якою спілкуєтеся.

Знайдіть активні способи впливати на ситуацію

Беріть участь у зустрічах з кандидатами або ж пишіть свої міркування у соцмережах. Це допоможе вам відчути себе частиною політичного процесу і знизить стрес.

Займіть себе чимось корисним

Постарайтеся подумати про те, що ви можете дати цьому світу, і проведіть вільний час з користю.

Нагадаємо, названо 12 небезпечних видів їжі.

Раніше Знай.uа повідомляв, вчені виявили головний секрет вічної молодості.

Також Знай.uа писав, вчені назвали копійчаний продукт, який перетворить вас на Казанову.