Російські військові та місцеві бойовики на Донбасі продовжують обстрілювати підрозділи українських захисників, а також відкривають вогонь по населених пунктах поблизу лінії розмежування.

Протягом минулого тижня, з 3 по 9 червня, число обстрілів і збройних провокацій з боку окупантів наблизилося до позначки 20 за добу, а в окремі дні — перевищили цю цифру.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ЗСУ
ЗСУ

Про це стало відомо завдяки повідомленням координатора групи "Інформаційний опір", народного депутата від "Народного фронту" Дмитра Тимчука в соцмережі Facebook.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За даними військового експерта, в ході провокацій окупанти використовують автоматичне стрілецьке озброєння, великокаліберні кулемети, ручні і станкові гранатомети, зенітні установки типу ЗУ-23-2, ПТРК, штатне озброєння БМП та бтр-ів.

Нагадаємо, житель Харкова отримав подарунок з ООС.

Як повідомляв Знай.uа пільги для військових на Донбасі: героям перерахують вислугу років.

Знай.uа писав, Львів втратив ще одного хороброго захисника в зоні ООС.