У зоні проведення бойових дій на Донбасі загинув десантник Збройних сил України Олександр Микитюк. У мережі опублікували відео, де 19-річний хлопець востаннє співав під гітару.

Відповідне відео з'явилося у соціальній мережі Facebook на сторінці Книга пам'яті полеглих за Україну.

"Олександр Микитюк, тільки 19 років, вже навічно 19 років, помер сьогодні, 1 травня 2018 року в зоні проведення АТО, десантник 95 окремої десантно-штурмової бригади, писав вірші, грав на гітарі, співав", - йдеться в дописі.

Він загинув за Україну: пісня для матері від Героя Олександра Микитюка. Йому завжди буде 19...

Geplaatst door Olga Bobrus op Dinsdag 1 mei 2018

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У пісні солдат ЗСУ співає мамі й просить її "не плакати", якщо повернеться живим та "поцілувати в уста", якщо повернеться мертвим.

Боєць 95-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ Микитюк захищав Україну від агресії Росії в районі Авдіївки, промзона якої є однією з найгарячіших точок Донбасу. Хлопець народився в селі Білий Рукав у Вінницькій області, йому виповнилося 19 років, коли він загинув.

"Хлопець загинув на передовій, захищаючи нас з вами від російських окупантів. І тепер йому завжди буде 19 років. Це втрата, біль від якої неможливо заглушити", "Доки будуть вбивати нашу молодь?", "На цій війні ти став чоловіком, вічна тобі пам'ять!", - коментують смерть військового в мережі.

Варто зазначити, що у середу, 1 травня, на території Міністерства оборони України відбувся церемоніал вшанування військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули цього дня внаслідок російської збройної агресії на Сході України.

"У пам’ятному заході взяли участь рідні та близькі героїв, керівництво Міноборони України, офіцери та працівники структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, військовослужбовці Київського гарнізону, курсанти. Сьогодні, 1 травня, Дзвін Пам’яті пролунав п’ять разів", - йдеться в дописі на сторінці Книга пам'яті полеглих за Україну.

Geplaatst door Книга пам'яті полеглих за Україну op Woensdag 1 mei 2019

Нагадаємо, український культурний десант висадився в Британії: ветерани АТО всьому світу покажуть, що таке душа героя.

Як повідомляв Знай.uа неможливо повірити, що це відбувається в наш час: 8-річних дівчаток змушують виконувати подружній борг.

Також Знай.uа писав, ватажок терористів вперше за п'ять років з'явився на відео: чого очікувати.