Черговий політ компанії Міжнародні авіалінії України (МАУ) знову не обійшлися без гучного скандалу. Цього разу інцидент стався через пасажирку літака, відомого харківського діджея (DJ Aurika) Ганни Денчук. Харків'янку довелося зняти з рейсу.

Про це написала сама Ганна в соцмережах.

За словами дівчини, її зняли з рейсу то, що в аеропорту не було сучасного терміналу, щоб оплатити другу одиницю ручної поклажі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Ганна пише, що повинна була летіти ранковим рейсом Рига-Київ-Харків. Вона вчасно прийшла на посадку, заздалегідь онлайн зробила check-in. Але коли прийшла на стійку реєстрації з рюкзаком і маленькою валізою, виявилося, що за другу одиницю поклажі потрібно доплатити 15 євро.

"Не проблема їх заплатити, проблема в тому що каса знаходитися в самому початку аеропорту, це треба знову пройти паспортний контроль на вихід в місто, туди бігти близько 15 хвилин, а назад ще більше часу!" - обурюється Ганна.

Дівчина, як варіант, запропонувала заплатити Apple Pay. Проте, як виявилось, в столичному аеропрту відсутні термінали, які можуть здійснити таку оплату.

"І мене через це ссадили з літака. Моєму обуренню просто не було меж", - пише DJ Aurika.

Користувачі Facebook підтримали постраждалу та були здивовані, що сучасний аеропорт не має сучасної системи оплати.

Нагадаємо, скандальній авіакомпанії SkyUp Airlines заборонили літати, суд скасував ліцензію і ймовірно, усі рейси закриють.

    Раніше Знай.uа повідомляв, аеропорт "Бориспіль" потрапив у гучний скандал, сотні пасажирів "в заручниках".

    Також Знай.uа писав, наприкінці жовтня популярний лоукостер Ryanair має намір відкрити нові рейси Харків-Познань і Одеса-Познань.