Діти і люди похилого віку - найменш захищені категорії населення. І якщо про дітей ще можуть подбає їх батьки, то старим і зовсім доводиться тяжко. Щоб поласувати солодкими ягодами їм доводиться їсти їх з землі. Про це розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook юрист і блогер Михайло Шнайдер.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

пенсіонер
пенсіонер

"Ця літня жінка збирає шовковицю прямо з землі. Їй дуже важко нахилятися, але це єдина ягода, яку вона може собі дозволити. Купити кілограм черешні за 60 гривень або полуниці за 50 гривень, старенька просто не в змозі. Мізерної пенсії ледь вистачає на комуналку, найнеобхідніші продукти і ліки. Сумно і смутно усвідомлювати все це. Наші пенсіонери змушені не жити, а виживати. Адже, на даний момент, Україна є найбіднішою державою Європи і однією з найбідніших у світі. Так далі жити вже не можна. Ми просто зобов'язані почати рух вперед. Новий президент - це наш шанс на позитивні зміни. І в цей раз, ми повинні використовувати його на всі 200%." - емоційно написав Шнайдер.

Эта пожилая женщина собирает шелковицу прямо с Земли. Ей очень тяжело наклоняться, но это единственная ягода, которую...

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 11 juni 2019

В коментарях моментально відгукнулись небайдужі українці:

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я з вами цілком згодна. Прикро за пенсіонерів, що все життя працювали і сподівалися на пристойну пенсію, щоб могли жити нормально", "Я з Вами не згодна ,звичайно часи для пенсіонерів моторошні ,але це не відноситься до збирання шовковиці. Просто гілки високо. І в будь-які часи бабусі збирали її з землі.", "Дай Боженька нашому президентові розуму і сили виправити все, що б пенсіонери відчули себе людьми в Україні", "Ганьба такій державі, такійї влади, яка довела людей до злиднів", "Якщо гарні ягоди, то я також із землі збираю і корона не злітає!".

Нагадаємо, в рамках підвищення пенсій українцям пообіцяли нечувані надбавки.

Як повідомляв Знай. ua, українцям назвали нові умови виходу на пенсію.

Також Знай. ua писав, що в Україні стане більше пенсіонерів.