Притула відверто зізнався про трагедію у родині: "Згорів за місяць"

Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притулачасто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Його пости не бувають нудними і часто приправлені хорошим гумором. Але, на цей раз, він поділився з шанувальниками болем, який вже тривалий час носить в своєму серці.

Зеленському відкрили очі на неприємну правду про українців: бідні настільки, що їдять з землі

Діти і люди похилого віку - найменш захищені категорії населення. І якщо про дітей ще можуть подбає їх батьки, то старим і зовсім доводиться тяжко. Щоб поласувати солодкими ягодами їм доводиться їсти їх з землі. Про це розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook юрист і блогер Михайло Шнайдер.

Кернес "відростив" собі аж 7 метрів володінь: українці не стримують реготу

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Мер Харкова Геннадій Кернес напередодні виборів у Верховну Раду почав активно спілкуватися з журналістами. Так, з одного із інтерв'ю стало відомо, що його колишня залишила опозиційному політику лише "7 квадратних метрів володіння".

Порошенко ризикує пролетіти повз Раду: українці відправлять екс-президента "йти своїм шляхом"

Екс-президент України Петро Порошенко йде на дострокові вибори до Верховної ради зі своєю "оновленою" партією під назвою "Європейська Солідарність". Однак партія може не пройти в парламент.
У неділю, 9 червня, партія "Слуга народу" провела з'їзд, де представила першої сотні кандидатів, які будуть балотуватися в парламент. В списках партії на 73 позиції опинилася гаряча блондинка Ірина Панченко.