Стало відомо, що Національний банк України погодив правила внутрішньодержавної платіжної системи "ЮАПЕЙ" і вніс відомості про неї до реєстру платіжних систем. Про це повідомляється на сайті НБУ.

Платіжною організацією внутрішньодержавної платіжної системи "ЮАПЕЙ" є ТОВ "ФК ЮАПЕЙ" (Київ). Вона стала одинадцятою внутрішньодержавною платіжною системою на українському ринку, створеною небанківськими установами.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наголошується, що до кінця 2018 року в Україні функціонувало 42 внутрішньодержавні та міжнародні платіжні системи, створені резидентами і нерезидентами, а також дві системи, створені Нацбанком.

Нагадаємо, що кожен банк буде випускати платіжні картки Visa з обов'язковою підтримкою можливості безконтактної оплати.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, ПриватБанк і відома компанія Payoneer, виробник однойменної платіжної системи, запустили в Україні новий онлайн-сервіс.

Також портал Знай.uа писав, що українські користувачі тепер зможуть здійснювати покупки онлайн через Google Pay.