Сезон відпусток за традицією створює підвищений попит на оформлення паспортів для виїзду за кордон. Ще одна причина зростання кількості бажаючих отримати такий документ — його подорожчання з 1 липня поточного року.

Незважаючи на вищеописані нюанси, отримати бажаний документ у столиці зовсім не складно. На сьогодні, майже в кожному територіальному відділі міграційної служби Києва і області є вільні місця на запис у "Електронній черзі".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До того ж, оформити закордонний паспорт можна у будь-якому підрозділі міграційної служби незалежно від місця реєстрації.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Якщо у Вас виникають складності із записом в "Електронну чергу" https://dmsu.gov.ua/services/online.html у дільницях столиці — ось кілька корисних порад:

По-перше, на початку кожної доби з'являються вільні місця в "Електронній черзі". Запис в черзі можна здійснити на найближчі 2 тижні, 15-й день стає доступним для попереднього запису о 00:00 год. на добу, але з урахуванням робочих днів.

Також, після оновлення системи з'являються вільні місця замість скасованих талонів іншими користувачами електронного сервісу. Тобто, якщо Ви заглянете до "Електронної черги" вночі — гарантовано візьмете талон на потрапляння до бажаного підрозділу через 2 тижні, або раніше.

Існує і варіант оформлення паспорта без запису в "Електронній черзі". Через термінал безпосередньо у підрозділі ДМС можна записатися на наступні 35 днів (36-й день стає доступним для запису на початку кожного робочого дня).

Нагадаємо, паспорт за 15 хвилин - реальність: у Львові відкриють Центр швидкого оформлення документів.

Як повідомляв Знай.uа ціни на продукти, тарифи на газ і більше вихідних: що ще зміниться в червні.

Знай.uа писав, готуємося на курорт: як швидко і за скільки оформити біопаспорт.