Начальник Генерального штабу Збройних сил України Руслан Хомчак заявив, що Україна не збирається здавати свої позиції в Керченській протоці, але нових проходження кораблів не планує. Передає BBC.

"Я не можу сказати, що прямо завтра ми будемо проходити через Керченську протоку. Спочатку треба розібратися з тим, що сталося, адже процес не завершено. Наші моряки, на жаль, знаходяться в камерах РФ", - заявив Хомчак.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він зазначив, що ЗСУ не збирається здавати свої позиції в Азовському морі, але відправляти українських героїв туди більше не буде

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Сьогодні це питання теж не стоїть. У нас немає стільки українців, щоб ми ними так могли ризикувати", - зазначив Хомчак.

Нагадаємо, ВСУ і "ЛДНР" зійшлися у запеклому поєдинку на Донбасі.

Раніше Знай.uа повідомляв, розвідники 24 бригади зайняли сіру зону в бік Донецька і Трудовських.

Також Знай.uа писав, копи виявили у дворі місцевого жителя найбільший арсенал боєприпасів в Україні.