Діти та люди похилого віку - найбільш незахищені категорії населення, а в Україні - так особливо. І якщо про дітей ще можуть подбати їх батьки, то літнім людям і зовсім доводиться туго.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пенсіонер
Пенсіонер

Про це вирішив розповісти юрист і блогер Михайло Шнайдер. Він виклав на своїй сторінці у Facebook відео, від якого стискається серце і сльози вмить навертаються на очі. Бідна старенька порпається в смітнику, щоб знайти якусь вторсировину для здачі, адже їй зовсім немає на що купити їжу.

"Це відео потрібно показувати перед кожним засіданням нового парламенту. Перед кожним засіданням нового Кабміну. Це відео має побачити кожен новий український чиновник. Починаючи від міністра і закінчуючи депутатом. Так живе український народ. Той самий народ, який повірив Вам. Так що будь ласка, не підведіть нас, хлопці." - з надією написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Это видео нужно показывать перед каждым заседанием нового Парламента. Перед каждым заседанием нового Кабмина. Это видео должен увидеть каждый новый Украинский Чиновник. Начиная от министра и заканчивая Депутатом. Так живет Украинский Народ. Тот самый народ, который поверил Вам. Так что пожалуйста, не подведите нас Ребята...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 13 juni 2019

В коментарях моментально відгукнулися небайдужі українці:

"Курс повинен бути лише один. На збільшення рівня життя. А тільки потім НАТО і ЄС", "Гройсману показати, яким не соромно за його роботу", "Там пластикові пляшки. Вони їх потім здають.", "Чому це новому? Покажіть Пороху. Але для нього і український народ - це бидло, списане біосміття.", "Це ганьба української політики за останні 5 років. За це, попередня влада повинна сидіти в тюрмі, в повному складі. А ті, які це зробили навмисно - повинні сидіти довічно, на чолі з порохом.", "Що ж їм показувати, хіба вони не знають? Їм наплювати, для них народ гірше худоби, тому що хороший господар доглядає за худобою, годує, а ці мерзоти знищують український народ. Їм не показувати, а обьединиться всьому народові і знищити цю м*рзота."

Нагадаємо, в рамках підвищення пенсій українцям пообіцяли нечувані надбавки.

Як повідомляв Знай. ua, українцям назвали нові умови виходу на пенсію.

Також Знай. ua писав, що в Україні стане більше пенсіонерів.