Центральна виборча комісія назвала орієнтовну вартість виготовлення виборчих бюлетенів для позачергових парламентських виборів. Відповідну заяву зробили в прес-службі ЦВК.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Проведені переговори з державним підприємством "Поліграфічний комбінат "Україна" по виготовленню цінних паперів щодо закупівлі послуг з виготовлення та пакування виборчих бюлетенів. Таким чином, вже 26 червня 2019 комісія має право укласти договір з зазначеним підприємством на орієнтовну суму - 281 млн 845 тис. 240 грн", - йдеться в повідомленні.

Крім того, як підрахували в ЦВК, орієнтовна вартість послуг по доставці пакетів зі спеціальною системою захисту для транспортування протоколів - 362 тис. 260 грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також послуг щодо виготовлення та доставки журналів реєстрації документів, заяв і скарг у виборчій комісії та журналів обліку особистого прийому громадян у виборчій комісії обійдуться в 621 тис. 399 грн.

Послуги з виготовлення та доставки збірок "Роз'яснення щодо порядку підрахунку голосів виборців на виборчій дільниці та складення протоколів дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці після закінчення голосування на виборах народних депутатів України" обійдуться в 416 тис. 999 грн.

Нагадаємо, повний список кандидатів у Верховну Раду.

Як повідомляв Знай. ua, у "Слуги народу" зробили важливу заяву.

Також Знай. ua писав, що у Зеленського заявили про зміни в мовному законі.