У Херсоні жінка вирішила замовити салат цезар. Однак мало того, що вона довго чекала на своє замовлення, їй принесли лише щось віддалено схоже на популярний салат.

Про це жінка написала у соціальних мережах.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Добрий вечір. Хотіла б залишити відгук про сьогоднішнє відвідування. Ну це, друзі, жах. Мало того, що ми чекали нещасний цезар 40 хвилин. І він і справді нещасний і взагалі не схожий на цезар. Ціна цієї супер страви 130 грн. А середня ціна до 100 грн по Херсону. Курка холодна, трохи листя, один помідор і бідне одне перепелине яйце. Залишилися вкрай незадоволені. На жаль, цезар тепер тут брати точно не будемо ніколи. Нарізаний бекон, як фарш, вперше таке бачила. Порція на вигляд дуже маленька, тільки того що сухарі величезні ( які вони не є) просто тостовий підсушений хліб", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, в приватному таборі "Дитячий оздоровчий табір санаторного типу "Славутич" у Київській області, з підозрою на отруєння було госпіталізовано 12 дітей, одна дівчинка впала в кому.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Брежнєва прийшла в ресторан без штанів, фігура дозволяє: приголомшлива жінка.

Також Знай.ua писав, що лікар-педіатр Євген Комаровський попередив про страшну інфекцію, від якої щотижня помирають десятки людей.