Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила розкішні кадри зі зйомок кліпу на літній хіт "Я не святая", позуючи посеред ресторану лише в блискучому боді. Так, артистка трепетно подякувала своїй команді, а ще засвітила струнку фігуру.

"Я не можу впівсили любити себе 😂🙈 Вірніше результат моєї супер-команди на зйомках 💣", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Ось порода відчувається у всьому 😍😍😍😍подача себе і внутрішнього світу на 10000000 %😍😍😍😍Розкіш і грація - це ви😍😍😍😍😍😍", "Сподіваюся Костянтин знає, як йому пощастило в житті!!!🔥🔥🔥", "Спідницю забула вдома..", "Вірочка приголомшлива жінка, але в труселях за столом сидіти негарно 😂", "Яка гарна".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.