Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новим вельми пікантним фото.

На своїй сторінці в соцмережі Віра Брежнєва опублікувала відверту фотографію в сексуальному вбранні. Її образ ну дуже спокусливий і навіть зачаровує. Для спекотної фотосесії артистка одягла чорні колготки, поверх яких одягла чорне боді, а поверх нього закріпила чорний шкіряний пояс з металевою пряжкою. При цьому на ногах Віри стильні чорні чобітки на шпильці. Брежнєва відображена в дивній позі – вона поставила одну ногу на невеликий вентилятор і не дивиться в камеру. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а на її обличчі мінімум макіяжу. Фотографія ця чорно-біла.

У підписі до світлини Віра Брежнєва написала: "Ти розумієш, тут така справа... By @jurij.treskow. Mua @molchanof. Hair @marinamelentyeva #ЯнеСвятая #blackandwhite #mood #настроениеЯнеСвятая". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників Віри. Але фоловери розділилися на два табори – одним її фото сподобалися, і вони вихваляють жіночність і природну красу, а інші трохи розчаровані, і закликають артистку до цнотливості і скромності.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ідеальна", "Дивлячись на фото починаєш наспівувати: ти розумієш тут таке ТІЛО", "Сценка називається – "вентилятор – підкаблучник", "У мене смартфон аж нагрівся від фотографії, ви прекрасні", "Красива, тіло краще, ніж у топ-моделей", "Нескінченні ноги", "Щасливий вентилятор", "Ох вже ці ніжки", "Красиво і естетично", "Приголомшлива", "Класна річ! А тіло взагалі шалене", "Це не дівчина, а ангел з прекрасними очима і душею!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.