Популярний телеведучий і мандрівник Дмитро Комаров 17 червня відсвяткував свій день народження. На всю країну Дмитра привітала кохана дружина. Як відомо, нещодавно він таємно одужився з українською моделлю і ведучою Олександрою Кучеренко. Пара тихо розписалася в Україні, а вінчалася в Ізраїлі. На сторінці в Instagram дружина Комарова залишила для нього трепетне привітання і поділилася душевним фото з іменинником.

Олександра обіймає Дмитра за шию і тримає в руках торт, прикрашений ягодами і написом "Happy Birthday".

"Сьогодні для мене дуже важливий і радісний день - День народження моєї улюбленої людини, найближчого друга, рідної моєї душі, мого чоловіка. Діма, вітаю тебе з нашим святом! Нашим, адже тепер є тільки "ми". Ти став для мене всім світом і щодня відкриваєш свій світ мені. Разом ми вирушили в кращу подорож, яке тільки може бути, - наше життя. Щаслива, радісна, яскрава, ненудна, чудова, захоплююча - нехай вона буде саме такою! Люблю", - написала вона душевне привітання для ведучого.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фоловери радіють разом з подружжям і залишають теплі слова у коментарях під постом: "По-моєму, один із самих головних подарунків Дмитро вже отримав.😊😊😊... Таку довгоочікувану і заслужену Любов! Щастя вам! 🌞🌷🎈", " Танцюють всі це якась програма Шлюбне агентство прям) Треба і мені піти на танці , бо там народжуються щасливі сім‘ї) Вітаю Вас з Дімою)🌹🌹", " З Днем Народження Вас,Найкращий Ведучий! Здоров'я і Удачі!🌈🌎", "Хлопці, Ви така класна пара❤️ Щастя Вам! І чекаємо на ваш відеозвіт з Непальського медового місяця( я сподіваюся 🤞🏻 Ви туди все-таки добереться) 👫".

Нагадаємо, Комаров розповів, як зробив дружині пропозиція.

Як повідомляв Знай. ua Комаров нарешті розкрив деталі весілля, вінчання і медового місяця.

Також Знай. ua писав, що Комаров розповів про божевільному Дні народження з коханим.