Ангелу Меркель порівняли з осиковим листком. Канцлер всі тремтіла перед президентом України

Раптове погіршення стану канцлера ФРН Ангели Меркель, що сталося на зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, не залишилося непоміченим світовими ЗМІ.

На площі перед будівлею відомства федерального канцлера Меркель і Зеленський обійшли стрій почесної варти. Коли оркестр Бундесверу виконував німецький гімн, канцлеру явно стало погано.

У Раді з'явиться ще один комік із "Кварталу 95"

Учасник шоу "Квартал 95", телеведучий Артем Гагарін (Михайличенко) висловив свій намір брати участь у парламентських виборах.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Стало відомо, що на мажоритарний округ виходить ще один "кварталівець", який вже працював у штабі Зеленського під час першого і другого туру президентських виборів. Варто відзначити, що Гагарін поки ніяк не коментує інсайдерську інформацію, але на своїй сторінці у Facebook вже змінив прізвище на те, яке стоїть у паспорті - Михайличенко.

У ЗМІ вибухнула сенсаційна бомба про "людину-метелика" з Чорнобиля

За кілька днів до катастрофи над горизонтом Чорнобиля і Прип'яті піднялася страхітлива істота.

Видання зазначають, що мова йде про "людину-метелика", яка з'являється перед великою бідою.

Так, портал News Corp Australia повідомив про огидного гуманоїда з гігантськими крилами, чорним тілом і червоними очима, що світяться. Він посилав знак про загибель всім, хто його бачив.

Розлючені пасажири заблокували аеропорт "Бориспіль": замість моря та піску - доба на валізах

Пасажири літака рейсу YE1215 Київ — Батумі багатостраждальної авиакомпанії YanAir заблокували вхід в термінал F у міжнародному аеропорту Бориспіль.

Пасажири протестують через відстрочення рейсу, який повинен був вилетіти о 8:30 по Києву, але людям довелося сидіти у аеропорту аж до 21:30.

Путін нагнав під український кордон 80-тисячне військо: в Генштабі зробили тривожну заяву

У Генштабі збройних сил України стверджують, що загальна кількість особового складу, який Росія тримає уздовж державного кордону України, - близько 82 тисяч військовослужбовців.

"Загальна кількість особового складу, який Росія містить уздовж державного кордону України, в Донецькій і Луганській областях і АР Крим, становить близько 82 тис. військовослужбовців", - повідомив він.