Журналістка з Казахстану побувала вдома у батьків Президента України Володимира Зеленського. Після сніданку вона заявила, що вона була вражена простотою, щирістю і неймовірною добротою батьків Президента України Володимира Зеленського.

Її зустрів біля під’їзду радянської багатоповерхівки батько президента Олександр Семенович - без охорони, перевірок, просто запросив додому на каву.

"А де охорона, у мене ніхто не огляне рюкзак?" - підсвідомо оглянулась навкруги журналістка, сподіваючись побачити хоча б пару стежать очей в припаркованих у дворі машинах.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

"Так він хотів, але яка охорона! Кому ми потрібні?" - сміється Зеленський-старший.

Скромна, але затишна квартира, багато червоного кольору – меблі, килими.

"Це Риммочка любить", - пояснює Олександр Семенович, знайомить з дружиною і проводить коротку екскурсію. – "Каву будете?"

Батьки пригостили гостю розчинною кавою з красивого сервізу, печивом, цукерками. Мама вдруге запропонувала щільніше поснідати, хоча б яєчнею.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Батьки Зеленського - пенсіонери за віком, але батько продовжував викладати в Криворізькому економічному інституті (філія столичного КНЕУ ім. Вадима Гетьмана). Олександр Семенович – професор (не любить, коли його так називають), завідувач кафедри інформатики та інформаційних технологій. Раніше впроваджував автоматизовані системи управління гірничими роботами в Монголії, Казахстані та Росії. Я починаю задавати питання. - Як виховати президента? - Ми ж не виховували його як президента, ми виховували Вову як людини. З другого класу він навчався в 95-й школі в класі з англійським ухилом.

Він закінчив цю школу, потім він поступив в економічний інститут права, на юриста. Перш ніж дійти до президента, він пройшов таку школу життя. 20 років свою компанію очолював. І 20 років працював він зі своїми хлопцями, зараз більше 500 осіб. З друзями він все дитинство, вони ще разом виступали в школі в КВН.

Нагадаємо, Порошенко розповів, чому з його вуст більше не почути критику у бік президента Зеленського і Вакарчука, який також зібрався в політику.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський готується до зустрічі з Ангелою Меркель.

Також Знай.uа писав про те, що Зеленський на зустрічі з Макроном торкнувся найболючішу тему.