На каналі в YouTube "Щоденник товстуни"відомий блогер прогулявся колись переповненими вулицями Донецька і показав, що з ними відбувається зараз. Побачене не може не шокувати.

Першим місцем призначення блогера став залізничний вокзал Донецька, який до березня 2014 року був одним з найбільш жвавих місць міста. Так як, крім вокзалу, тут ще є ринок, куди приїжджали торговці з довколишніх міст, а також й самі жителі міста.

"Тут реально порожньо, може 20 людей на майдані та у вихідні дні чоловік 50 збирається і по ринку ходять людей 50-100, хіба це повно народу?" - каже хлопець у відео.

Раніше Донецьк був містом-мільйонником; зараз тут проживають не більше 350 тисяч. "Ні машин, ні людей. Але хтось скаже, що люди повертаються, так, повертаються, але це мізерна кількість".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

По дорозі хлопець заскочив і до бабусі, яка розповіла, що вночі було чути постріли з північного напрямку. Все це тривало протягом цілої години, після чого звуки змінилися автоматними чергами.

Далі блогер пішов просто бродити по місту, походу руху показуючи, в яку пустелю перетворився Донецьк, адже перехожих зустрічалося і правда дуже мало.

Колись популярний торговий центр "Грін плаза" зараз пустує з вибитими шибками. У бік площі Леніна є декілька працюючих магазинів, але їх зовсім небагато.

"Знову скажете, що я людей на фотошопі повидаляв і машини теж зтер?", - звертається він з питанням до коментаторів каналу, які звинувачують автора у тому, що він не показує місцевих жителів на вулицях.

Найулюбленіше місце серед молоді - "БайкерсБар" вже тривалий час не працює, а сусідній торговий дім "Опера" зустрічає забитими вікнами і закритими дверима.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський звернувся до жителів Маріуполя з нагоди визволення міста від окупації.

Як повідомляв раніше Знай.ua,українцям розповіли, коли саме Донбас буде остаточно звільнений від окупантів.

Також портал Знай.ua писав, що Путін пригрозив Україні на очах у всього світу.