Кримський міст викликає просідання рівня Керченської протоки, що зменшує глибину фарватеру і є причиною безлічі інших проблем. Про це повідомив "Обозревателю"російський гідрогеолог Юрій Медовар.

"У Керченській протоці буде болото, там буде повна дупа, вибачте за вираз", - каже російський гідрогеолог Медовар.

"Вони зробили дамбу ліворуч і праворуч, перекрили протягом, порушивши водообмін між Чорним і Азовським морем. Там дуже багато проблем", - зауважив він.

Кримський міст
Кримський міст

Зокрема, гідрогеолог зробив заяву, що "йде просадка рівня Керченської протоки, зменшується глибина по фарватеру, по центральній частині, де йде прохід суден. Самі керчани пишуть, запитують, як бути – вони бачать, як йде цвітіння води, як просаджується рівень".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Цей міст треба розбирати до чортової матері. Його будівництво було колосальною помилкою, він там нікому не потрібен", - заявив учений.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомляв "Знай.uа", російські окупанти будуть залізничні колії на Кримському мості. Будівельники залізничних підходів до Кримському мосту почали працювати в посиленому режимі. Однак при роботі виникла позаштатна ситуація.

Також портал "Знай.uа" писав, залізничні колії на Кримському мосту можуть пошкодити геологічні умови, великі навантаження і зовнішні фактори, що призведе до справжньої катастрофи.