На пунктах пропуску з ОРДЛО на підконтрольну Україні територію утворилися величезні черги з автомобілів. Трористи змушують людей годинами чекати на сонці та спеці. (Щоб побачити відео, проскрольте новину до кінця).

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Денис Казанський. Він опублікував відео "пекла" на пунктах пропуску "ЛДНР".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Бойовики пропускають в Україну не більше 5-6 машин на годину, через це на спеці утворюються величезні черги, в яких люди годинами стирчать під палючим сонцем. При цьому пояснити ситуацію якими-небудь об'єктивними причинами неможливо. З боку України в ОРДЛО черг немає, всіх пропускають швидко". Денис Казанський

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Очередь на пункт пропуска из ОРДЛО в Украину

Огромная очередь к пункту пропуска из ОРДЛО в Украину. Люди часами вынуждены так стоять под палящим солнцем, в разгар 35-градусного зноя. Причем, этот ад создается абсолютно искусственно. В обратную сторону, из Украины в ОРДЛО очередей практически нет. "Фашисты" почему-то не считают нужным издеваться над жителями Донбасса, а "защитники" создают максимально плохие, унизительные условия. Возможно, мстят людям таким образом за то, что они продолжают ездить в Украину. А может быть, дело в банальной коррупции. В ближайшее время наверняка услышим новости о новых смертях на КПВВ.

Geplaatst door Денис Казанский op Dinsdag 18 juni 2019

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала ворога України, який п'ять років тому на Донбасі проводив так званий референдум.

Як повідомляв раніше Знай.uа, співробітники Служби безпеки України викрили банду пропагандистів, які формували так звані "паспорти регіонів" і активно вели агітацію в соцмережах. Всі ці дії завдавали шкоди безпеці країни.