Незадовго до своєї смерті нардеп Дмитро Тимчук відмовився від участі в дострокових виборах до парламенту.

Народний депутат від "Народного фронту", координатор групи "Інформаційне опір", військовий експерт Дмитро Тимчук два тижні тому заявив про те, що не балотуватиметься в Раду нового скликання. Про це пише Рoliteka.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він пояснив це тим, що не знайшов гідних варіантів серед тих пропозицій, які йому надійшли. При цьому Тимчук не назвав конкретні політичні партії, які пропонували йому місце в своїх списках.

До слова, народний депутат не дожив буквально тиждень до свого 47-річчя - день народження він би міг відзначити 27 червня.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 19 червня у Києві загинув нардеп Дмитро Тимчук.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського відреагували на загибель Тимчука

Також Знай.ua писав, за попередньою робочою версіэю слідства, народний депутат Дмитро Тимчук загинув під час чищення нагородної зброї - пістолета. Про це повыдомив депутат Верховної Ради Антон Геращенко.

Правоохоронці розглядають три версії загибелі нардепа: самогубство, вбивство, необережне поводження зі зброєю.