Голова партії "Голос" і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вважає, що Петро Порошенко за час свого президентства не виконав запит українського суспільства на справедливість. Про це Святослав сказав у інтерв'ю для Радіо НВ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Святослав Вакарчук

Говорячи про головну помилку Порошенка за час його президентства, голова партії "Голос" Святослав Вакарчук відзначив, що той мав унікальну можливість змінити всю систему справедливості в Україні.

"Це найбільша претензія, яку, я думаю, йому висунув виборець. Попри зрозумілі успіхи і його особисті, і його команди, цей запит на справедливість (на боротьбу з корупцією, на зміни на краще) - ту, яку можна було відчути і порухати руками (життя кожного українця), мені здається, цей запит людей не був виконаний", - заявив Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

При цьому лідер партії "Голос" відзначив об'єктивні заслуги Петра Порошенка. Йдеться про безвізовий режим, автокефалію для церкви, реформи в українській армії. Однак попри це, за словами Вакарчука, люди чекали ще й відновлення справедливості.

"Люди чекали простих і зрозумілих правил гри, люди чекали відновлення справедливості. Цього так і не сталося. Я думаю, що саме цьому дав оцінку український виборець", - підсумував Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, що Притула розповів про свої депутатські плани: "Шкода, що з Голосом".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Вакарчук взяв у свою команду людей Януковича: "Славко, треба брати".

"Знай.ua" також писав про те, що партії показали списки: кому українці "закрили шлях" у Верховну Раду.