Сім'я Тарасових переїхала з Миколаївської області до села Іванівці, тікаючи від гніву сусідів за скоєний главою сімейства злочин.

Батько Миколи Тарасова, якого підозрюють у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко вже сидів у в'язниці за зґвалтування. Про це розповіли місцеві жителі, пише видання "Страна".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!



Самого Миколу Тарасова та й його родину, досить добре знають в Іванівці - село маленьке, все на виду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Коля завжди був спокійним, але трохи замкнутим. Навчався в Одесі, закінчив якийсь технікум. Але роботи не знайшов в місті, приїхав назад. З'їздив до Росії на підробітки, знову повернувся. Трохи допомагав сім'ї торгувати в контейнері на ринку. Але більше сидів удома - його основне захоплення - комп'ютерні ігри. Заробляли батьки. Старший брат, Саша, вчиться в інституті в Одесі. Якраз в день вбивства він повернувся з міста ввечері, захистивши диплом. Як Коля міг таке зробити, ніхто не розуміє"- кажуть його знайомі однолітки.

Також односельці розповіли, що сім'я Тарасових оселилася в Іванівці, переїхавши з Миколаївської області більше п'ятнадцяти років тому. Їм відомо, що глава сімейства, батько Миколи - Геннадій Тарасов відбув термін за зґвалтування. Злочин вчинив в тому ж селі, де вони мешкали, тому сім'я і переїхала.

Батьки Миколи Тарасова

Роззлючені жорстоким вбивством, односельці Тарасових погрожують їм розправою.

"Всі місцеві знають, що глава сімейства Геннадій Тарасов вже сидів у в'язниці за зґвалтування. І переїхали вони з Миколаївської області саме тому - в тому селі, де Гена Тарасов скоїв злочин, їх почали труїти. Їм тепер і тут життя не буде - або спалимо будинок, або повбиваємо їх усіх одного за іншим за Дашенька. Її все теж знали в селі. Найстрашніше, що і сім'ї Тарасових і Лук'яненко теж добре знали один одного - торгували на ринку поруч. Може бути, тому Дашенька без сумнівів пішла в гості до Тарасовим? Вона знала Колю і навіть не могла уявити, що він може її вбити", - розповів один із сусідів Тарасових.

Нагадаємо, суд виніс вирок вбивці Даші Лук'яненко

Як повідомляв портал Знай.ua, вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів.

Також Знай.ua писав, українців закликають підписати петицію за хімічну кастрацію педофілів