Усе сталося миттєво: блискавка вбила трьох українців просто на зупинці, деталі трагедії

Смертельна пригода сталася в п’ятницю, 21 червня, близько сьомої години вечора в селі Беньківці Рогатинського району Івано-Франківської.

У селі розгулялася стихія - лив сильний дощ та була блискавка. Люди в той час стояли на зупинці громадського транспорту, куди потрапила блискавка. Медики, що приїхали, констатували смерть селян.

Всередині волають люди: полум'я охопило київську багатоповерхівку, пекельна пастка замкнулася

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

У Києві сталася пожежа в багатоповерховому будинку. З приміщення доносяться крики людей. Про це повідомили очевидці у спільноті dtp.kiev.ua.

Рятувальники кажуть, що горить верхня частина житлового будинку. Чути крики. Можливо всередині люди. На місці працюють експерти.

Богуцька розповіла, як Порошенко "ґвалтує" Україну: "За таке має сісти до в'язниці"

Відома блогер Ліза Богуцька розповіла, чому общещания Порошенка з приводу Криму абсолютно не відповідають дійсності.

За її словами, Петро Олексійович в компанії двох вірних зброєносців розповідав про те, що якщо його Партія пройде в Парламент, то він відразу поверне Крим.

Суд над вбивцею Даші Лук'яненко змусив українців здригнутися, від деталей стає моторошно: "Я сказав, щоб вона..."

У п'ятницю, 21 червня суддя Юлія Федулєєва задовольнила клопотання прокуратури про взяття підозрюваного у вбивстві Дар'ї Лук'яненко на 60 днів у СІЗО без права внесення застави.

Вбивця погодився з підозрою і запобіжним заходом, усвідомлює в чому його звинувачують за всіма статтями.

Україна прощається з Дмитром Тимчуком: перші фото з Будинку офіцерів

В суботу, 22 червня, у Бердичеві Житомирської області поховають народного депутата від "Народного фронту", координатора групи "Інформаційний опір" Дмитра Тимчука.