Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід фігуранту справи вбивства Даші Лук'яненко 22-річному Миколі Тарасову.

Про це повідомляє КП в Україні.

11-річна Даша померла через ножове поранення в сонну артерію, після чого Тарасов поглумився над тілом викраденої ним дівчинки, викинувши його у вигрібну яму.

У п'ятницю, 21 червня суддя Юлія Федулєєва задовольнила клопотання прокуратури про взяття підозрюваного у вбивстві Дар'ї Лук'яненко на 60 днів у СІЗО без права внесення застави.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Вбивця погодився з підозрою і запобіжним заходом, усвідомлює в чому його звинувачують за всіма статтями. Від пояснень хлопець відмовився.

"Я її завів до себе у двір. Я сказав щоб вона на хвильку зайшла. Через хвилин 15-20 я її вбив. Вдома нікого не було". Микола Тарасов

На запитання судді про причини вбивства відповів: "Я не знаю!".

Виявилося, що батько вбивці Геннадій Тарасов відсидів за зґвалтування 5 років.

Підозрюваному у вбивстві 11-річної дівчинки загрожує довічне ув'язнення.

"Найближчим часом Миколу Тарасова направлять на судово-психіатричну експертизу, яка повинна встановити, чи міг він у момент вчинення злочину усвідомлювати свої дії і відповідати за вчинки". розповіли правоохоронці

Як повідомляв портал Знай.uа, вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів.

Також Знай.uа писав, українців закликають підписати петицію за хімічну кастрацію педофілів.