Україну просто поглинула хвиля злочинів проти неповнолітніх дітей. Кожен день люди жахаються від чергової новини про розбещення малечі. Кошмарною історією поділилася і українка Юлія, розповівши про прогулянку з сином, в ході якої сталася шокуюча ситуація.

дитина з планшетом
дитина з планшетом

Про це дівчина повідомила у Facebook:
"Сьогодні намагалися вкрасти мого дитини... ми поверталися близько 18:00 вечора з садка. Вже були в сусідньому дворі... Син йшов на 3 метри попереду мене ... На зустріч ледве котиться стара Волга зупиняється біля нього і особа (на зовнішність урка-бидло-п'янь, а з ним ще двоє в кабіні) звертається до мого малого - "Малюк, сідай, в машині прокатаю". Сказати, що я була в шоці - це нічого не сказати!
Через проміжок між нами, вони, напевно, подумали, що він сам гуляє... бо іншого пояснення я не можу знайти... Щоб так, серед білого дня... Так навколо нас дорослих, дітей, підлітків - 20 осіб було! Тільки й встигла сказати: - Ага, зараз він сяде! Як вони піддали газку і швиденько-швиденько зникли. Це моїй дитині пощастило, а комусь може і не пощастить".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Далі дівчина попросила всіх батьків провести виховну бесіду зі своїми дітьми про безпеку поведінки на вулицях. А потім вона додала, що сходила в поліцію, щоб написати заяву, але їй відповіли, що відсутній склад злочину. Адже ніхто її дитину в машину не тягнув і ця пропозиція покататися могла бути просто жартом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

СЬОГОДНІ НАМАГАЛИСЯ ВКРАСТИ МОЮ ДИТИНУ... Поверталися ми близько 18:00 вечора з садочку. Вже були у сусідньому дворі......

Geplaatst door Julia Vasylieva op Donderdag 13 juni 2019

Українці в коментарях обурюються:
"У наш час поліції немає, вони всі тварюки, їм би тільки грошей здерти з кого небудь", "Жах!!! До чого ми дожили? Дітей не можна відпускати", "Угрупування це починається з ментів", "Ну і нах*й потрібна така поліція?", "Скоро нам залишиться одне - брати в руки зброю і самим захищати свої сім'ї. Питання - навіщо нам потрібна така поліція і за що ми платимо податки?"

Нагадаємо, суд виніс вирок вбивці Даші Лук'яненко

Як повідомляв портал Знай.ua, вбивство Даші Лук'яненко обросло новими деталями: цинізм підозрюваного вразив навіть досвідчених копів.

Також Знай.ua писав, українців закликають підписати петицію за хімічну кастрацію педофілів