Вся правда про Марш рівності в Києві: як все було насправді

Сьогодні в центрі Києва пройшов Марш рівності КиївПрайд-2019, в якому взяли участь прихильники ЛГБТ-руху. За даними поліції в цьому році в ході взяло участь понад 8 тис. чоловік.

Не було на прайді політиків або відомих людей, чого не скажеш про супротивників маршу. Великих бійок на цей раз не було, так як поліція до останнього тримала в таємниці маршрут руху. Доводилося по ходу з собаками перевіряти машини і сміттєві баки на наявність вибухонебезпечних предметів.

"Сепаратизм не пройде": у Харкові авто влетіло в лігво Кернеса, моторошні кадри з місця аварії

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У Харкові сталася моторошна аварія в центрі міста. За інформацією із соцмереж відомо, що водій Toyota влетів на сходи будівлі мерії міста і розбив не тільки авто, але і пошкодив вхідні двері установи.

Очевидці кажуть, що після зіткнення він "вивалився з машини, його відразу ж забрала швидка. Хлопець у важкому стані. На фото видно, що стрілка спідометра завмерла на 80 кілометрах на годину.

Колишній президент України Петро Порошенко зі своєю дружиною потрапив на камери журналістів під час обіду, на якому він їв плов з одноразового пластикового посуду. У мережі активно обговорюють цю дивну для екс-президента подію. На фото, яким діляться користувачі соціальні мереж, видно, що у колишнього глави української держави настрій не найвеселіший.

Соратник Гриценко загинув після жорстокого побиття

Член команди "Громадянської позиції", вінничанин Олександр Комарніцький, якого жорстоко побили поліцейські, помер після 12-денного перебування у комі.

Про це зазначив голова Вінницької обласної організації партії "Громадянська позиція" Сергій Гайструк.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!