У Харкові сталася моторошна аварія в центрі міста. За інформацією з соцмереж відомо, що водій Toyota влетів на сходи будівлі мерії міста і розбив не тільки авто, але і пошкодив вхідні двері установи.

Очевидці пишуть, що після зіткнення він "вивалився з машини, його відразу ж забрала швидка. Хлопець у важкому стані. На фото видно, що стрілка спідометра завмерла на 80 кілометрах на годину. Про це повідомляє портал "Політека".

Деякі харків'яни, коментуючи публікацію, не поспішають грішити на те, що водій під час аварії був п'яний. Багато хто припускає, що йому могло стати зле через спеку. Однак не всі поділяють цю думку. Відписалися кілька очевидців ДТП, які стверджують, що водій був в неадекваті, і вимагають посилити покарання за водіння в нетверезому вигляді. Знайшлися й ті, хто не забув пожартувати над тим, що трапилося.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Слава Україні! Сепаратизм Гепи не пройде. Наступний раз буде у Гепин Sprinter", – пишуть в коментарях.

Нагадаємо, п'яний дніпрянин кинувся під колеса машини: поспішав за "добавкою".

Як повідомляв Знай.uа під Києвом палають склади: їдкий дим заповнив все в окрузі, людям нічим дихати.

Знай.uа писав, в Одесі автомобіль приземлився на пляж поруч з відпочиваючими: моторошні кадри.