У понеділок, 24 червня, в Україні буде дощова погода у більшості регіонів. Про це повідомляють синоптики Укргідрометцентру.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Опади не очікуються лише у Волинській області, а також у частині південних і східних областей. Температура повітря буде в межах 15-22° вночі та 25-34° вдень.

У Києві вдень очікується дощ, а от ніч пройде без опадів. Стовпчики термометрів вночі покажуть 19-21°, вдень 30-32°. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У Львові вдень очікується дощ. У Львові протягом наступної доби очікується дощ. Вночі температура повітря опуститься до 15-17°, вдень підніметься до 26-28°. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

В Одесі вночі без опадів, вдень пройде дощ. Температура повітря вночі складе 20-22 градуси, а вдень до 30-32 градусів тепла.

Вітер північно-східний, 5-10 м/с. В Харкові опади не очікуються. Температура повітря вночі становитиме 19-21°, вдень - 32-34°. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

На Закарпатті вдень і вночі пройдуть дощі. Вночі термометри покажуть 16-18°, вдень - 27-29°. Вітер північно-східний, 5-10 м/с.

У цьому році літо в Україні відрізняється надзвичайно високою температурою. Стовпчики термометра часто піднімається вище +30 градусів. Така температура з різницею в кілька градусів збережеться протягом липня і частини серпня.

"Ця спека, яку ми зараз відчуваємо закінчиться лише 15 серпня", - зазначив народний синоптик.

Раніше повідомлялося, що саме в липні спекотна погода протримається довше. Спека розпочнеться з 6−7 числа і затягнеться до 9−10 серпня. Можливі незначні похолодання, які триватимуть кілька днів, і грози.

Нагадаємо, народний синоптик поділився "пекельним" прогнозом.

Як повідомляв Знай. ua, українців попередили про пекельної аномалії, стихія влаштує шоу.

Також Знай. ua писав, що безжалісне сонце змусить Україну палахкотіти пекельним вогнем.