Експерти попереджають, що всього через кілька днів на Землі почнеться саме справжня катастрофа. Саме вона, як запевняли раніше провісники, стане передвісником насувається на нашу планету кінця світу. Апокаліпсис почнеться з однієї з країн, під удар потраплять одразу кілька міст.

Через кілька днів деякі міста Росії почнуть атакувати штормові бурі. В Ульяновську і Димитровграді буде просто армагедон. Метеорологи вже б'ють на сполох. Обіцяється сильний дощ, що супроводжується вітру до 22 м/сек.

Зараз через сильні пориви вітру і надмірні опади вже страждають цілі міста. Стихія трощить все на своєму шляху - дерева, дороги і відбуваються перебої комунальних послуг, але весь жах, кажуть експерти, ще попереду.

Аномалісти пов’язують зростаючу загрозу з пророцтвами і з біблійними творами Луки з Нового Завіту, вірш 21:26: "Люди будут издыхать от страха и ожидания бедствий, грядущих на вселенную, ибо силы небесные поколеблются…"

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Україну цьогоріч як ніколи заливають проливні дощі, які знищують людські сади, городи і інше домашнє господарство.

Крім цього, релігійні послідовники заявили, що всесвітній потоп повториться і візьме свій початок з вищезгаданих міст. Віруючі стверджують, що вже давно чекають початку чого-то жахливо, так як Земля поринула в порочне життя. Наука та офіційні мови говорять про те, що це лише погодні умови, але суспільство переконане, що воВселенной відбуваються незворотні зміни і страждає від цього Земля.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Послідовники віри і аномалісти одностайні в своїй думці, що людство просто змиє велика вода, яка буде лити, не перестаючи і все це супроводжуватиметься сильним вітром.

Нагадаємо, останнє пророцтво Стівена Хокінга випадково знайшли.

Як повідомляв Знай.ua, Він у деталях описав кінець світу.

Також Знай.ua писав, що астрофізик заявив, що більше не вірить в Нібіру.