У літню пору дуже часто хочеться поласувати овочами і фруктами, так як українська спека в цьому році іноді просто не дає вибору. Але, не залишають вибору і ціни на українських ринках, які не дозволяють придбати елементарні овочі звичайним українцям.

ринок
ринок

Про це написав юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Цей лоток з овочами знаходиться недалеко від мого будинку. Друзі, зверніть увагу на ціни. Помідори - 55 гривень, перець - 45 гривень, баклажани - 50 гривень за кілограм. Ви тільки вдумайтеся в ці цифри. Хіба простий український пенсіонер, зможе собі дозволити купити кілограм помідорів за 55 гривень? Звичайно немає. Тому вони і плачуть, дивлячись на такі космічні ціни. І я не перебільшую. Вони справді плачуть. Це просто не вкладається у мене в голові. Наші старі не в змозі купити не те, що фрукти, а самі елементарні овочі. Ні в одній цивілізованій країні світу, таке в принципі неможливо. Хлопці, так далі жити вже просто не можна. Або ми починаємо щось змінювати, або ми просто приречені.." - эмоциаонально написав Шнайдер.

Популярні новини зараз
Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Этот лоток с овощами находится недалеко от моего Дома. Друзья, обратите внимание на Цены. Помидоры-55 гривен, перец-45...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 25 juni 2019

В коментарях відразу відгукнулися українці:

"Херсон заївся, все на погоду косять, зелень взимку була дешевше ніж зараз.", "У нас така на жаль нація, обдурити, обважити,принизити і обібрати до останньої нитки", " Це де так ох**ли?", "Боюся, ми просто приречені.", "Будемо їсти банани, вони дешевші", "Зате капуста подешевшала".

Нагадаємо, що продукти харчування в Україні за травень подорожчали на 1,0%. Найбільше зросли в ціні фрукти - на 11,9%. У той же час яйця подешевшали на 15,3%.

Як повідомляв портал Знай.uа, мережа супермаркетів "Перекресток" разом з банком планує випустити карту, щоб росіяни змогли брати продукти в кредит.

Також портал Знай.uа писав, що експерти прогнозують дефіцит на найпопулярнішу в Україні крупу - гречку.