Скандальна Ніцой вирішила прорватися до Ради: українці не стримують емоцій

За 117 округом в місті Львові в Раду йде скандальна письменниця і борець за українську мову Лариса Ніцой. Про це повідомляє Klymenko Time.

Юлію Мендель викликала на допит до військової прокуратури: що накоїла прес-секретарка Зеленського

Військова прокуратура викликала на допит прес-секретаря президента Володимира Зеленського Юлію Мендель.Причиною називають її висловлювання про обстріли мирних жителів на сході України.

Порошенко ініціює зміну назви країни: люди захвилювалися, психіатри напружилися

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Експрезидент України Петро Порошенко зробив несподівану заяву і запропонував перейменувати Грузію на Сакартвело. Порошенко закликає МЗС України ініціювати переговори в цьому напрямку на своїй сторінці в Facebook.

Думаєте, бачили дно? Порошенко зчепився з клоуном в Стрию, допомагав Цеголко

Після того, як у партії Петра Порошенко почав падати рейтинг, а у Святослава Вакарчука - рости, екс-президент вирішив відправитися в тур по західній Україні. Тур розпочався з Львівської області, де у Порошенко на виборах президента виявився найвищий рейтинг. У місті Стрий невідомі кинули димові шашки під час його виступу. У визначений момент до Порошенко гнівно звернувся житель в образі клоуна. А Петро Олексійович не зміг стриматися і заступився у словесну перепалку.

Зеленський скасував указ, який працював десятиліттями: як це позначиться на українцях

Український президент Володимир Зеленський скасував указ, що регулював мінімальну ціну за послуги приватних нотаріусів. Варто зазначити, що указ діяв вже 20 років.