Після того, як на Донбасі в районі Станиці Луганській сталося відведення військ українські захисники встигли зайняти досить вигідні позиції і створюють всі умови для відбиття можливих атак з боку терористів.

Про це стало відомо завдяки заяві заступника командувача Об'єднаними силами Богдана Бондаря, пише прес-служба операції Об'єднаних сил в соцмережі Facebook.

ОФІЦІЙНИЙ КОМЕНТАР ПРЕДСТАВНИКА КОМАНДУВАННЯ ООС

Заступник командувача операції Об'єднаних сил про виконання заходів 1 етапу розведення сил та засобів на ділянці №1 "Станиця Луганська"

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 26 juni 2019

Він підкреслив, що українські військові поліпшили становище і зайняли вигідні рубежі після розведення сил і засобів в районі Станиці Луганської.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ніякого залишення позицій не відбулося. Наші підрозділи поліпшили становище, зайняли вигідні рубежі, тим самим створюють належні умови для подальших дій і по обороні, і по утримуванню певних позицій в Станиці Луганській", - заявив Бондар.

Нагадаємо, на Донбасі почалося розведення сил: відео зі Станиці Луганської.

Як повідомляв Знай.uа стомільйонні збитки: ДБР назвало причини масових обшуків у чиновників Міноборони.

Знай.uа писав, біжать до ІД: бойовики розсмішили мережу сенсацією про ЗСУ.