Пішов з життя відомий український актор театру та кіно Віктор Пасічник. Його серце зупинилося на 80-му році життя.

Про смерть актора повідомив народний депутат Тарас Кремінь на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook, пише POLITEKA.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Актора не стало у понеділок, 24 червня. Причини смерті Віктора Пасічника поки невідомі. Його поховали у Миколаєві 26 червня.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Я пригадую його на сцені в різні роки. В компанії з моїм татом Дмитром Кремінем, акторами Євгеном Гашинським, Альбертом Вербецем, Василем Бурдиком, Олександром Нестеренком. Серед шанувальників і просто неба в центрі Миколаєва, де він мав житло. Кілька років тому я писав про нього до енциклопедії, тому кожен епізод його багатої творчої біографії він відтворював з особливим почуттям гордості за втілене у театрі та кіно. В.О.Пасічник пишався вихованцями. Родиною. Друзями. Був щирим і надійним. Образ не тримав, хоча самі розумієте, скільки випало на його долю. ...Земля Вам пухом, Вікторе Олександровичу. Співчуття близьким і рідним легендарного земляка..." - йдеться в дописі депутата.

На 80-му році пішов з життя улюбленець миколаївців, актор театру і кіно, співак і режисер, громадський діяч, Народний...

Geplaatst door Тарас Кремінь op Maandag 24 juni 2019

Віктор Пасічник народився 19 листопада 1939 року в селі Маринівка Запорізької області. Він закінчив театральну студію при Київському театрі оперети і переїхав до Миколаєва в 1965 році. Пасічник виконував баритоном основні партії класичного національного репертуару на сцені Миколаївського українського театру драми та музичної комедії, згодом став вокалістом обласної філармонії, а потім – заступником директора Миколаївського обласного театру ляльок.

Впродовж останнього десятиріччя Пасічник не працював: як через проблеми зі здоров’ям, так і через відсутність пропозицій. У минулому році з життя пішла дружина актора. Після цього новообраний директор театру Артем Свистун запросив Пасічника повернутися на сцену. Свої останні ролі актор зіграв у виставах "Поминальна молитва" Горіна та "Чисто сімейна справа".

Нагадаємо, сучасні судмедексперти розкрили причину смерті геніального українського композитора Івасюка. Лише через 30 років світу відкрили правду.

Як повідомляв портал Знай.ua, передчасно помер культовий музикант: "став легендою ще за життя".

Також Знай.ua писав про те, що помер засновник гурту "Високосний рік" Ілля Калінніков: що підкосило артиста.