Помер російський музикант та лідер гурту "Високосний рік" Ілля Калінніков. Його не стало на 47-му році життя.

Про смерть знаменитості повідомив директор гурту Олексій Кан на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ілля Калінніков пішов з життя у вівторок, 25 червня. У засновника гурту "Високосний рік" раптово зупинилося серце.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Складно пригадати, хто ще в 1990-ті - 2000-і вмів так зрозуміло й лаконічно розповідати історії в піснях. Поетична інтонація Іллі Каліннікова - це голос московського, саме московського інтелігента, намагається вберегти у великому місті "тихий вогник" своєї душі, просто - залишитися людиною. Головні хіти "Високосного Року" - "Метро", "Тихий вогник" "Шостий день осені", "Краща пісня про кохання", "Кіно", "що Приносить удачу" - донині часто звучать в ефірі, а пасажири просять водіїв зробити голосніше", - йдеться в дописі Олексія Кана.

25 июня на 47 году жизни скончался основатель и солист группы “Високосный Год” Илья Калинников, автор хитов “Метро”,...

Geplaatst door Кан Алексей op Woensdag 26 juni 2019

Калінніков заснував гурт "Високосний рік" в кінці 1980-х років. Він є автором найбільш відомих пісень рок-гурту, зокрема, "Тихий вогник", "Метро", "Краща пісня про любов".

Нагадаємо, сучасні судмедексперти розкрили причину смерті геніального українського композитора Івасюка. Лише через 30 років світу відкрили правду.

Як повідомляв портал Знай.ua, передчасно помер культовий музикант: "став легендою ще за життя".

Також Знай.ua писав про те, що не стало легенди мильних опер. На 55 році життя померла знаменита мексиканська акторка Едіт Гонсалес.