У день Конституції, 28 червня в Україні атмосферний фронт балтійського циклону принесе в країну грозові дощі, зливи, шквали та град.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook синоптик Наталія Діденко.

"Дощі з нашої території буде виштовхувати антициклон Vera, який розташований над Північним морем. Тому завтра опади ослабнуть і припиняться, однак невеликі дощі місцями будуть проходити локально". Наталка Діденко

Похолодання та дощ
Похолодання та дощ

Синоптик зазначила, що холодний атмосферний фронт циклону Ottо балтійського походження сприятиме зниженню температури.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У п'ятницю практично у всіх областях країни температура повітря складе + 18 + 24 градуси. На півдні і сході ще на один день затримається спека до + 28 + 30 градусів.

У Києві на День Конституції буде свіже повітря. У столиці завтра вдень очікується + 20 + 22 градуси максимально. Особливо свіжо буде вночі в найближчим часом від + 13 + 15 градусів до + 10 + 12 градусів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у столиці відчутно посвіжішає - відразу до +17...+23. Відбудеться це на довгих вихідних до Дня Конституції - 28-30 червня.

Також портал "Знай.uа" писав, що наприкінці тижня температура в країні максимально підніметься до 26° тепла.