У столиці відчутно посвіжішає - відразу до +17 ... + 23. Відбудеться це на довгих вихідних до Дня Конституції - 28-30 червня. Опадів при цьому не віщують - буде прохолодно, але сухо.

Зокрема, в п'ятницю, 28 червня, в столиці будуть грозові дощі, температура повітря буде удень +18 ... + 20 градусів, вночі +13 ... + 15 градусів.

У суботу, 29 червня, опади в столиці не очікуються, проте температура повітря не зміниться. Вдень буде +18 ... + 20 градусів, вночі +13 ... + 15 градусів. Така ж погода буде і по області, проте денна температура буде на пару градусів вище.

У неділю, 30 червня, температура повітря почне підніматися, дощів не буде. У Києві очікується +21 ... + 23 градуси тепла вдень і +10 ... + 12 градусів вночі. Хмарна і суха погода з такими ж температурними показниками буде і по області.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, народний синоптик поділився "пекельним" прогнозом.

Як повідомляв Знай. ua, українців попередили про пекельної аномалії, стихія влаштує шоу.

Також Знай. ua писав, що безжальне сонце змусить Україну палахкотати пекельним вогнем.