Разумков пояснив, що Зеленський сказав Путіну і Клімкіну

Голова партії "Слуга Народу" Дмитро Разумков назвав дії міністра закордонних справ відвертим саботажем. Про це він заявив в прямому ефірі програми "Право на владу".

Скандал виник після того, як Зеленський вийшов у люди і заявив, що він не давав ніяких директив МЗС і безпосередньо міністру відповідати на ноту Росії щодо звільнення українських моряків.

Порошенко шиють дев'яту кримінальну справу

Премьер-міністр Молдови Майя Санду виступила з обвинуваченнями проти Петра Порошенка. Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Санду заявила, що колишній український президент у співпраці з олігархом Владом Плахотнюком (за сумісництвом - його давнім другом і бізнес-партнером) забезпечував контрабанду та корупційні схеми в Придністров'ї.

Клімкін відмовився повертати українських моряків в таємниці від Зеленського

Глава МЗС України Клімкін стверджує, що МЗС мав повноваження без погодження з Зеленським відповідати на ноту РФ з українським морякам. Про це він заявив в інтерв'ю "Українській правді".

"Звичайно, всі повноваження сформулювати таку ноту у нас як у Міністерства закордонних справ України. Ця нота була в рамках нашого спілкування і нашого судової справи з міжнародного трибуналу", - повідомив Він.

Де українці можуть заробити більше всього

Середня зарплата працівника підприємств, установ та організацій в Україні 2019 року становить 10237 гривень. Порівняно з березнем минулого року зарплата збільшилася ан 22 відсотки.

найвищу зарплату в березні зафіксували в Києві 16207 гривень, найнижчу — в Чернівецькій області, вона коливається в районі 7437 гривень. У більшості областей розмір зарплати знаходиться в межах від 7000 до 9000 гривень.

Кому найбільше піднімуть виплати у липні

З 2019 року в Україні почнеться осучаснення пенсій. При цьому першими підвищення виплат відчують на собі військові пенсіонери. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.

"З наступного року починається вже автоматичне осучаснення пенсій, яке буде проходити щорічно. Люди побачать, що вже не від рішень уряду залежить перерахунок пенсій. З 1 січня 2019 року отримають черговий перерахунок, осучаснення та підвищення пенсій військові пенсіонери, а з 1 березня всі категорії громадян, всі пенсіонери отримають перерахунок пенсії. Тобто це вже автоматичний режим, який відчують на собі всі люди. Цей рік ми пропустили, тому що був перерахунок з 1 жовтня", - пояснив Розенко.