Страшна недуга забрала життя відомого російського актора Сергія Філіппова. Його серце зупинилося на 77-му році життя.

Про це повідомляє POLITEKA.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергія Філіппова підкосила смерть найближчої людини - його дружини. Останні дні свого життя він страждав від страшної хвороби, яка не залишила йому шансів. А родичі тільки скористалися трагедією, щоб заволодіти майном знаменитості.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Актор народився в родині звичайного робітника. Закінчив Ленінградський естрадно-цирковий технікум. Сергій Філіппов хотів зробити кар’єру балетного танцюриста. Однак проблеми з серцем поставили хрест на його мріях про славу хореографа. Незабаром він став актором Театру комедії, де і знайшов своє справжнє покликання.

Всього одна фраза дозволяла артистові розсмішити зал зі сцени. Глядачі, критики та колеги раділи кожному його образу. Вважається, що справжньою зіркою театру чоловіка зробила його унікальна манера.

"Чи є життя на Марсі, чи немає життя на Марсі", "Масік хоче горілочки" - ці фрази стали крилатими завдяки тому, що їх озвучив на екрані Філіппов. За своє життя він зіграв в 100 фільмах і запам'ятався глядачам як яскравий комедійний актор.

Філіппов швидко прославився. У довоєнні і післявоєнні роки фільмів знімалося не так багато, тому люди охоче ходили в театр. За рік Ленінградський театр естради ставив 16 вистав – Сергій Миколайович брав участь у всіх. Йому талановито і тонко вдавалося зіграти все потворне і вульгарне, що є в людях, і це завжди було несподівано і майстерно.

Понад десять років Філіппов жив у шлюбі з Алевтиной Горинович. Їх союз розпався, і Сергій Філіппов довго не спілкувався з їхнім спільним сином Юрієм, який емігрував разом з матір’ю в США. Другим коханням актора стала дитяча письменниця Антоніна Голубєва. Жінка померла в 1989-му році. Тоді в Сергія Філіппова почалися серйозні проблеми з грошима. В останні місяці він мучився від самотності, раку і психічних проблем.

Нагадаємо, сучасні судмедексперти розкрили причину смерті геніального українського композитора Івасюка. Лише через 30 років світу відкрили правду.

Як повідомляв портал Знай.ua, передчасно помер культовий музикант: "став легендою ще за життя".

Також Знай.ua писав про те, що помер засновник гурту "Високосний рік" Ілля Калінніков: що підкосило артиста.