Боєць ВСУ Максим Горяїнов, якого хоче звільнити з полону "Л/ДНР" Віктор Медведчук, який був за кермом авто, яке наприкінці травня потрапило на окуповану територію.

Про це повідомляє дружина одного з полонених військовослужбовців - Олена Дуванова-Рожкова.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Пан Медведчук звільнив одного з восьми українських військовослужбовців, які нещодавно потрапили в полон, Горяїнова Максима. Що б всі розуміли, цей чоловік був за кермом і сприяла тому, щоб машина з військовими, серед яких мій чоловік, Дуванов Кім, заїхала на непідконтрольну територію. Ось, кого звільняє Медведчук", - написала вона.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Українці вже встигли відреагувати на такі скандальні подробиці обміну полоненими:

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дякувати Медведчуку - можуть тільки ідіоти і моральні виродки, як і голосувати за його партію. Кого він звільнив? Ну розповім. Може ідіоти прозріють. ", "Звільняють своїх людей", "100% правда, т. к. нікого іншого Медведчуку не віддадуть. А тут прям спаситель сволота перед виборами."

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський зробив заяву про те, що не збирається вести переговори з бойовиками ЛНВ і ДНР.

Раніше портал "Знай.іа" повідомляв про те, що на Донеччині гірники влаштували страйк через заборгованість по зарплаті.

Також "Знай.іа" писав про те, що у мережі з’з'явилися фото вулиць окупованого Донецька.