Відомий український блогер Михайло Шнайдер показав фото судді Деснянського районного суду міста Києва Ольги Кошової. Фото судді вражає.

Відповідний допис Шнайдер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Абсолютно нічого незвичайного. Просто суддя Деснянського районного суду міста Києва Ольга Кошова. Правда, вражає?" - йдеться у підписі до фото.

Совершенно ничего Необычного. Просто судья Деснянского районного суда города Киева, Ольга Кошевая. Правда Впечатляет?

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 27 juni 2019

Ольга Кошова розпочала свою трудову діяльність ще у 2001 році інспектором секретаріату Генеральної прокуратури України. Невдовзі перевелася до прокуратури міста Києва помічником прокурора.

На посаду судді Деснянського районного суду м. Києва зарахована у 2009-му Указом президента України строком на п’ять років. Перебувала у декретній відпустці. Однак, повноваження Ольги Кошової мали б завершитися ще 2014 році, але в реєстрі судових рішень є постанова за участю судді зареєстрована у серпні 2017-го. Крім того, вона регулярно отримує матеріальну допомогу та зарплату в суді.

Суддя разом зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Чернушенком у 2011 році були учасниками бійки з охороною нічного клубу "Ібіца" в Одесі. На відео видно, як під час сутички з охоронцем Кошова б’є його ногою у пах. Після того як на місце події прибули представники міліції, пара нібито погрожувала їм звільненням.

Тоді Чернушенко-молодший із супутницею відмовилися проходити обов'язковий для відвідувачів металодетектор. Після того, як охорона не дала пройти синові судді з дівчиною, Дмитро почав бійку. Ольга не відставала – цей момент зафіксовано камерою спостереження, встановленою над входом в нічний заклад. За свідченнями очевидців та охорони, Дмитро кричав, що він – співробітник Верховної Ради, а його тато – суддя. Дівчина також говорила про те, що вона суддя, а в міліції обидва продемонстрували свої посвідчення.

Нагадаємо, в Україні можуть скасувати дешевий нічний тариф на електроенергію.

Як повідомляв раніше Знай.ua, скандальний указ Порошенка про створення в Україні НКРЕКП суд визнав незаконним.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський отримав силу від Богів: відьма розповіла, чому судді визнали його указ про розпуск Ради конституційним.