Конституційний суд визнав указ президента Володимира Зеленського про розпуск Верховної Ради конституційним. Про те, що саме таким буде вердикт суддів КСУ, ми писали раніше, про це нам повідомила відома українська віщунка Лана Яр.

Вона ще раз підтвердила думку про те, що Зеленському допомагають вищі сили, Боги знаходяться на його стороні. Тому сьогодні Лана Яр спеціально для Знай.ua розповіла про те, що найбільше засмучує Володимира Зеленського, до кого він прив'язаний і на що сподівається.

Лана Яр
Лана Яр
Віщунка впевнена, що Боги допомагають Зеленському

Яким Володимир бачить себе?

Реза Леля і Полеля, богів любові і шлюбу каже, що він бачить себе як позитивну людину, таку, яка отримує задоволення від самого процесу життя. Така риса характеру здатна зарядити життєвою силою оточуючих, дати стимул хотіти жити!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як Володимир бачить людей, які його оточують по роду діяльності?

Можу сказати, що його дуже засмучує, коли навколишні занадто багато хочуть отримати за свою допомогу і думають лише про матеріальну вигоду взамін на служіння людям.

Що залишило слід на Володимирі?

Надмірний відхід у соціальне життя від родини. Наш президент дуже прив'язаний серцем до рідних.

Які його сильні сторони?

Це тонке чуття в питаннях вибору. Володимир прекрасно чує свій внутрішній голос, приймає його до уваги перед кроком вперед.

Які можливості є зараз у Володимира?

Морена, богиня смерті, каже про прекрасний шанс зруйнувати все віджиле і старе, то, що руйнує простір. І зробити це з холодним серцем без докорів сумління. Однак, хочу додати, що якась можливість не помічена зараз Володимиром, і незабаром може стати загублена.

Що важливого сталося в житті нашого Президента?

Реза Авсень, бога - першопрохідника, сказала, що він отримав сили від Богів для нового кроку, побудови моста в своє майбутнє і великої кількості людей (в даному випадку це ми, українці). Рези показали, що в даний час Володимир прагне до чесності, правдивості думками, справами і вчинками. Він проти приниження правди.

На що наш Президент сподівається?

Що його новий підхід до справи принесе успіх, що йому вдасться довести справу до реально значущого результату. Володимир побоюється зараз пропустити якісь минулі проблеми, упустити те, що не врахували, що потребує термінового вирішення.

Як він поводиться в житті?

Реза Богині місяця Дівіі говорить про чуйності Володимира. Він намагається дивитися на людей і ситуації з точки зору внутрішнього чуття, він не трактує прямо все знаки навколо.

Що в глибині душі завжди буде відбуватися з нашим Президентом?

У його житті завжди будуть ситуації, де йому необхідно буде закінчувати руйнування і творити нове. В душі завжди буде гостре почуття, що ось-ось все буде ще краще.

Яке майбутнє у нього по життю?

Володимир зможе здійнятися над усіма життєвими ситуаціями, навчиться мудро і спокійно дивитися на всі події. Бачити таємні механізми того, що відбувається. Навчиться «чути» все навіть із закритими очима.

Порада Володимиру від Богів: ні в якому разі не дозволяти розгубленості і страху проникати в думки. Це ускладнить вибір подальшого шляху. Так само необхідно навчитися відокремлювати добре від злого навітьу дрібних подіях в житті. Не слід планувати, турбуватися. Варто сміливо розправити крила. Робити те, що хочеться.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що "Богиня Смерті" і "Відьма Сатани" створює свою секту, а до цього була порноактріссой.

Також ми писали про те, як відьма розповіла, яка Володимир Зеленський людина насправді.

І найголовніше - на Донбасі орудує небезпечна група відьом: містична чортівня в зоні ООС не дає спокійно спати окупантам.