Загибель Даші Лук'яненко: спливли моторошні подробиці про душогуба, "батько розбещував синів"

Спливли нові подробиці про вбивство 11-річної Даші Лук'яненко в Одеській області, яку знайшли мертвою у вигрібній ямі 19 червня. Як відомо, головним підозрюваним у злочині є 22-річний Микола Тарасов. Місцеві жителі на передачі "Говорить Україна" розповіли, як жила сім'я вбивці Даші.

Під Донецьком всю ніч гримлять вибухи, відкрито залп з усіх гармат

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

В ніч на 28 червня і під ранок, поблизу Донецька було чути потужні розриви снарядів, залпи гармат і стрілянина. Бій тривав кілька годин і не на жарт перелякав місцевих жителів, вони розповідають про свої враженнями в соцмережах, публікують записані відео і діляться тривогою.

В Нафтогазі розкрили справжню зарплату Коболєва

В НАК "Нафтогаз України" розкрили величезну зарплату Андрія Коболєва. По 2018 рік глава компанії отримав 286,5 мільйона гривень. При цьому велика частина цієї суми – премія за перемогу в Стокгольмському арбітражі. Винагорода Коболєва склала 261 мільйон. Про це йдеться в публічному звіті "Нафтогазу".

Американські конгресмени терміново їдуть до Зеленського

Американська делегація конгресменів збирається в найближчі дні відвідати Україну для зустрічі з Володимиром Зеленським і головою НАК "Нафтогаз України" Андрієм Коболевим. Про це заявлено на сайті лідера демократичної більшості в Палаті представників США Стені Хойєра (Steny H. Hoyer).

Смертоносний вітер: негода атакує українців, кількість жертв зростає

На Харківщині через негоду загинула людина, ще двоє отримали важкі травми. У п'ятницю, 28 червня, на території бази відпочинку в смт Старий Салтів Харківської області в результаті пориву вітру на трьох відпочиваючих впало дерево.