У неділю, 30 червня, в Україні буде комфортна погода: +22 - +26 градусів. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Вона зазначає, що червень завершиться комфортною погодою, адже на заході чекає +25- +29 градусів, а на сході буде прохолодніше - +21-24 градусів.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Тобто, не скрізь температура однакова, але коливання - в людських нормальних межах. Чого не скажеш про більшість країн Західної і Центральної Європи. Там, крім Великобританії, Скандинавських країн та північно-західної частини Франції, утримається сильна спека", - зазначає Діденко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Згідно з її прогнозом у східних областях України вірогідні дощі. Невеликі опади можуть пройти в центральних областях.

"загалом, завтра без істотних опадів, неймовірно гарні хмари - фотографуйте побільше. І взагалі, частіше задирайте голову (не носа), а не понуро дивіться весь час під ноги. Вночі та вранці можна послухати жаб або машинку, яка стриже траву", - написала Наталя Діденко.

Однак на початку місяця спека знову почне мучити українців.

"1 липня спека відновиться, готуйтеся кряхтеть і стогнати, 2 липня спека ще триватиме, але вже з нюансами. А 3 липня знову стане значно свіжіше", - підсумувала синоптик.

В Одесі на вихідних збережеться спекотна погода, але ночі прохолодні. У суботу температура вночі +13°, вдень до +27°. У неділю стовпчики термометрів теж піднімуться до +27°.

Нагадаємо, синоптики пообіцяли українцям райський вікенд, але пощастить не всім.

Як повідомляв Знай. ua, негода атакує українців, кількість жертв зростає.

Також Знай. ua писав, що прохолодний циклон принесе українцям справжній кайф.