Фахівці склали календар магнітних бур на липень 2019 року. У порівняні з іншими місяцями цього року, липень не відзначиться такою бурхливою сонячною активністю. Магнітні бурі цього місяця будуть короткими та не надто потужними.

За спостереженнями геліофізиків, на Сонці не виявили плям. Тому фахівці спостерігають період спокою на зірці.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Розклад магнітних бур на липень 2019:

15 липня – цього дня очікується перша сильна магнітна буря.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

29 липня - у цей день буде наступна магнітна буря, вплив якої можуть відчувати метеозалежні люди.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Зазначимо, що слабкі магнітні коливання припадуть на 3, 7, 8, 12, 13, 16, 18, 21, 26, 28 липня. Вони не можуть завдати відчутного впливу на організм людини. Однак у ці дні обов’язково більше часу проводьте на вулиці, намагайтеся не нервувати.

Чи впливають магнітні бурі на людей?

Науковці не дійшли згоди, чи точно магнітні бурі впливають на стан здоров'я людини. Однак багато хто все ж вважає, що вони можуть погіршити стан нервової системи, зумовлюючи розвиток тривожних станів.

Магнітні бурі
Магнітні бурі

Медики стверджують, що позбутися метеочутливості можна завдяки фізичним навантаженням. Також потрібно стежити за харчуванням та час від часу приймати контрастний душ. Це позитивно вплине на стан організму загалом. Фахівці настійно радять у дні магнітної активності не вживати жирну, гостру і солону їжу. Крім того, рекомендується пити заспокійливі чаї з м'ятою, мелісою або ромашкою.

Нагадаємо, що погода на липень і серпень змусить українців сидіти все літо вдома.

Як повідомляв портал "Знай.ua", миттєва загибель всього живого: аномалія на Сонці знищить людство, і вчені вже назвали дату.

Також "Знай.ua" писав про календар городника 2019: що і коли саджати, аби отримати найбільший врожай.